Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σεμινάριο "Συνεργασία Εκπαιδευτικών - Οικογένειας"

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία της Β' Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, κατόπιν συνεννόησης με τη Σχολή Γονέων Ν. Έβρου, η οποία αναλαμβάνει την υλοποίηση σεμιναρίων σε γονείς και εκπαιδευτικούς, σας καλεί να συμμετέχετε στο 25ωρο σεμινάριο "Συνεργασία Εκπαιδευτικών - Οικογένειας" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο 25 ωρών σχεδιασμένο με τις βασικές αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε μία συνεδρία ανά εβδομάδα, απογευματινές ώρες, με πρώτη συνάντηση την Τρίτη 21/02/2012 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ορεστιάδας και ώρα 17.00 - 19.00 μ.μ.
Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί κατά την πρώτη συνάντηση σε συνεννόηση  των συμμετεχόντων με την εκπαιδεύτρια κα Ρέγκλη Διονυσία, Ψυχολόγο με Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στη Συμβουλευτική.

Η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν, καθώς ο φορέας, που το υλοποιεί (το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), είναι εποπτευόμενος του ΥΠ..Π.Δ.Β.Μ.Θ.
Σε όσους συναδέλφους ολοκληρώσουν την παρακολούθηση θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

Θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση για την διοργάνωση του ίδιου σεμιναρίου και για τους συναδέλφους στο Διδυμότειχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου