Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εκπαιδευτικό Υλικό από το σεμινάριο "Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Οικογένειας"

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί ως Ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας.
Στο σεμινάριο "Συνεργασία Εκπαιδευτικών και Οικογένειας", το οποίο υλοποιεί η Σχολή Γονέων Ν. Έβρου κατόπιν της πρωτοβουλίας και των ενεργειών της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας" της Β' Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου, η εκπαιδεύτρια κα Ρέγκλη Διονυσία μας έδωσε το κάτωθι αρχείο, στο οποίο μπορείτε να βρείτε υλικό το οποίο περιέχει πολύτιμες πληροφορίες σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και προτεινόμενες δραστηριότητες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ενδοσχολικής βίας.
Αν προσέξετε θα δείτε ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχαν σχολεία από Σουφλί, Τυχερό και Πέπλο, οπότε λαμβάνει υπ' όψιν του και δεδομένα της περιοχής μας. Απορία, βεβαίως, γεννά η απουσία σχολείων του Β. Έβρου, της περιοχής ευθύνης μας. Αλλά από φέτος τα πράγματα αλλάζουν ... 
Υλικό στο: www.epsype.gr/images/egxeiridio/activities.pdf
Αν και παραπάνω φυλλάδιο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κυρία Ρέγκλη επισήμανε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί και από εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


                                                                                                     Με εκτίμηση,
                                                                                                     Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία
Β' E.Λ.Μ.Ε. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου