Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

13η Εθελοντική Αιμοδοσία Καθηγητών Βορείου Έβρου


ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 9πμ έως 13μμ
& ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
             Αγαπητοί συνάδελφοι/-σσες,
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ έχει θεσπίσει από το 2003 τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Καθηγητών. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 12 αιμοδοσίες και έχουμε δώσει  πολλές  φιάλες αίματος σε συναδέλφους και μαθητές μας που το χρειάστηκαν.  
Η δημιουργία ομάδων εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών σε μόνιμη βάση στις τοπικές ΕΛΜΕ και ο συντονισμός των ενεργειών μας σε επίπεδο ΟΛΜΕ, έχουν ως στόχο:
α) την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στο πολύ σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εξασφάλιση της ενεργού συμμετοχής τους,
           β) τη συμβολή των εκπαιδευτικών στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας, που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.ά.) ή περιπτώσεις έκτακτων κοινωνικών αναγκών (π.χ. πόλεμος, σεισμός κλπ) και
             γ) την εξασφάλισης της δυνατότητας προσφοράς αίματος στους συναδέλφους μας ή σε συγγενικά μας πρόσωπα σε περιπτώσεις που αυτό είναι αναγκαίο.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ 3ο Γ/ΣΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. ΩΡΕΣ: 9πμ – 13μμ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.
Πληροφορίες: Κουσινίδης Χάρης 6937032925
ΥΠΕΠΘ - Δ2/4620/6-7-98
 ΘΕΜΑ: Άδειες λόγω αιμοδοσίας
 1.      Εκπαιδευτικός, που δίνει αίμα για ασθενή του συγγενικού του περιβάλλοντος, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο κατά την ημέρα της αιμοδοσίας.
2.      Εκπαιδευτικός, που προσέρχεται από δική του και μόνο πρωτοβουλία σε κέντρο αιμοδοσίας για να προσφέρει αίμα δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, μία (1) ημέρα επιπλέον.
3.      Εκπαιδευτικός, που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση υπηρεσίας αιμοδοσίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και εκπαιδευτικός που συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου