Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Επιμορφωτικό project της ΔΔΕ της Π.Ε. Δράμας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Δράμας σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών) διοργανώνει το επιμορφωτικό project ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης “Learning by six Thinking Hats” το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΔΔΕ Δράμας http://elearning.didedra.gr/
Η διαδικασία θα υλοποιηθεί με τη μεθοδολογία της «Ιστοεξερεύνησης» (Web Quest) και θα βασιστεί στο θεωρητικό μοντέλο του Edward de Bono «τα έξι καπέλα σκέψης» (Six Thinking Hats).
Στο Project μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για την εγγραφή σας επισκεφτείτε την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΔΔΕ Δράμας http://elearning.didedra.gr/ επιλέξτε την ενότητα “Learning by six Thinking Hats” και ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου