Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήρια επιστολή Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τη ψήφο τους.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, δημιουργήθηκε πριν από ένα μόλις χρόνο στη Β΄Ε.Λ.Μ.Ε., γιατί οι υπάρχουσες παρατάξεις δε μας εξέφραζαν και αδυνατούσαν ν' ανταποκριθούν στις ανάγκες μας.
Φέτος, χάρη στην υποστήριξη των συναδέλφων, αναδειχθήκαμε δεύτερη δύναμη στη Β΄Ε.Λ.Μ.Ε. λαμβάνοντας 2 έδρες στο Δ.Σ.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ρυθμό, προσπαθώντας για την αναγέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και για την  ενασχόληση περισσοτέρων συναδέλφων, αφού όλοι μας αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα μέσα στα σχολεία.
Ενδεικτικό είναι το αποτέλεσμα των  εκλογών της 13ης Δεκεμβρίου 2012, που δείχνει πως ένα μεγάλο ποσοστό των συναδέλφων αποζητά μια αλλαγή στον κλάδο και στη διεκδίκηση των αιτημάτων του. Για την πιο αποτελεσματική διεκδίκηση  χρειάζεται η ενεργητική παρουσία όλων, κυρίως στις γενικές συνελεύσεις. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε να λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.
Μ' αυτόν τον τρόπο θα ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι για τις προτάσεις όλων των παρατάξεων χωρίς παραπληροφόρηση και "καλοθελητές μεσάζοντες", αλλά και θα μπορούν να καταθέτουν  τις δικές τους προτάσεις τις οποίες και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε.
Γι' αυτόν το λόγο η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται για την πιο εύρυθμη λειτουργία της Β΄Ε.Λ.Μ.Ε., έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να αποφευχθούν συμπεριφορές που κάνουν τους συναδέλφους μας να απομακρύνονται από τις συλλογικές διαδικασίες.
Με τη συνεπή κι έντιμη στάση μας ελπίζουμε ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες όσων μας εμπιστεύτηκαν αλλά και ότι θα πείσουμε και όσους σ' αυτήν τη φάση αναμένουν περισσότερα δείγματα της δουλειάς μας.


Με ειλικρινή εκτίμηση,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου