Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Μπακαλόγατος στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ!

Ο Ζήκος κι ο κυρ-Παντελής μαζεύουν τα τζιμπράγκαλά τους, φορτώνουν το τρίκυκλο με τα εμπορεύματα ελληνικής και αλλοδαπής προελεύσεως και πάνε να στήσουν το μπακάλικό τους στο Διδυμότειχο! Τρέχει από πίσω η κυρά-Δέσποινα να τους προλάβει, αλλά την περιμαζεύει το λεωφορείο του κυρ-Σωτήρη όπου εισπρακτορεύει ο κυρ-Μανώλης και οδηγάει ο Κιτσάρας που κουβαλάει τον Αργύρη, τη Φιφίκα και τη Λίτσα, ενώ γαλαρία χαζογελάνε το γατομουστάκι ο Ανδρέας με την Κατερίνα του, καθώς τους προσπερνάει με κόρνες η σωφεράντζα ο Μήτσος! Θα γίνει της… κακομοίρας στο Θέατρο ΟΡΦΕΑΣ – ΘΕΑ|ΣΥ| για τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα… 
Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και μέχρι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ μεταφέρεται στο Διδυμότειχο για έξι παραστάσεις, στο νέο θέατρο “Ορφέας” του Θεατρικού Συλλόγου Διδυμοτείχου ΘΕΑ|ΣΥ|. Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ και για τη διευκόλυνση των θεατών πραγματοποιούνται κρατήσεις αριθμημένων θέσεων στα τηλ. 2553020050 και 6942492454.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου