Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πρόσκληση στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Στις 19 και 20 Απριλίου, στο χώρο του 2ου Γυμνάσιου Αλεξανδρούπολης (οδός Μαργαρίτη Κουταβού), θα διεξαχθεί το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. 

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ψηφιακές δημιουργίες 45 περίπου ομάδων μαθητών δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων και ΕΠΑΛ που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ενώ θα υπάρχουν και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις (εκπαιδευτική ρομποτική, ψηφιακή μουσική σύνθεση, προβολές, διαγωνισμός πληκτρολόγησης). 

Οι ώρες διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι 17:30 με 21:00 την Παρασκευή και 09:30 με 16:00 το Σάββατο. Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα αναρτηθεί στο blog που έχει δημιουργηθεί για αυτό (http://digifestalex.blogspot.gr/), εντός των επομένων ημερών. 


Με δεδομένο ότι ένας από τους σκοπούς του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη του μαθήματος της πληροφορικής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η ενδυνάμωση του ρόλου του καθηγητή πληροφορικής στο σχολείο, θεωρούμε ότι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων, μελών της Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής Έβρου (ΕΚΠΕ), καθώς και μαθητών από τα σχολεία της περιοχής μας είναι απαραίτητη. 

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνείτε με την Σχολική Σύμβουλο Πληροφορικής ή με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Έβρου στα τηλέφωνα 25510 88980, 88988, 88313. 

Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Έβρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου