Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ΚΣΕ για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης Β’ επιπέδου με βάση το μικτό μοντέλο μάθησης

Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής προκαταρκτικής ενημέρωσης – ανίχνευσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, γίνεται γνωστό στα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) ότι δημοσιεύθηκε Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης Β’ επιπέδου με βάση το μικτό μοντέλο μάθησης, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ) του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013, η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και του Ελληνικού Δημοσίου. Τα προγράμματα αυτά προβλέπεται να υλοποιηθούν εν γένει στο διάστημα Νοέμβριος 2013 – Μάιος 2014.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική ανάρτηση του ιστότοπου της δράσης [εδώ].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου