Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν εξ' αποστάσεως μαθήματα στα Λογιστικά Φύλλα

Ακολουθεί η πρόσκληση συμμετοχής:

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του ηλεκτρονικού μαθήματος Calc  το χειμώνα του 2011, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανάληψη του μαθήματος, το διάστημα 20 Φεβρουαρίου - 22 Απριλίου 2012.

Το μάθημα όπως και την πρώτη φορά θα διεξαχθεί δωρεάν και είναι κατάλληλο τόσο για χρήστες OpenOffice.org όσο και για χρήστες Libre Office.


Το μάθημα θα γίνει με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες της εφαρμογής.


Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.

"Το FreeMoodle.org είναι μία νέα πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές την ευκαιρία να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι' αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).

Σε αυτόν τον ιστοχώρο ο Βασίλης Παλίλης (Φυσικός) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα διαξάγουν το ηλεκτρονικό μάθημα "Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση του OpenOffice.org - Libre Office Calc", την περίοδο 20 Φεβρουαρίου - 22 Απριλίου 2012.

Το παρόν μάθημα βασίζεται στο ηλεκτρονικό μάθημα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε στα email:

vasilispalilis "παπάκι" gmail "τελεία" com και
anna "παπάκι" hrdnz "τελεία" com
 
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2012."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου