Παρακολούθηση του Ιστολογίου μέσω e-mail

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες αναρτήσεις του ιστολογίου μας με e-mail στον προσωπικό σας λογαριασμό.Απλά συμπληρώστε το e-mail σας σε αυτή την σελίδα.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία της Β΄Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου συνεπής στη δέσμευσή της για τη διοργάνωση του σεμιναρίου "Συνεργασία εκπαιδευτικών - οικογένειας" στο Διδυμότειχο, το οποίο υλοποιείται ήδη με επιτυχία στην Ορεστιάδα καθώς επιμορφώνονται 60 συνάδελφοι (20 προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός μας), και θέλοντας να προσφέρει σε όλους τους συναδέλφους την ευκαιρία της επιμόρφωσης αλλά και της έγκυρης πιστοποίησής της,  ανεξαρτήτως του που διαμένουν, σας ανακοινώνει με χαρά την υλοποίησή του και στο Διδυμότειχο. Η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται είναι απαραίτητη κατά την πρώτη συνάντηση για να μπορέσουν να συμπληρωθούν τα παρουσιολόγια.

                              
                                                         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία της Β' Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου κατόπιν συνεννόησης με τη Σχολή Γονέων Ν. Έβρου, η οποία αναλαμβάνει την υλοποίηση σεμιναρίων σε γονείς και εκπαιδευτικούς, σας καλεί να συμμετέχετε στο 25ωρο σεμινάριο " Συνεργασία εκπαιδευτικών - οικογένειας" το οποίο θα λάβει χώρα στο Διδυμότειχο.
Πρόκειται για ένα σεμινάριο 25 ωρών σχεδιασμένο με τις βασικές αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων, το οποίο θα αναπτυχθεί σε μία συνεδρία ανά εβδομάδα, απογευματινές ώρες με πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 29/03/2012 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου και ώρα 20.00.

Η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν, καθώς ο φορέας, που το υλοποιεί (το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), είναι εποπτευόμενος φορέας του Υ.Π.Π.Δ.Β.Μ.Θ.
Σε όσους συναδέλφους ολοκληρώσουν την παρακολούθηση θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης και σε όλους το εκπαιδευτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου